Cakesmash Fotoshoot Loïs

Dit mooie meisje is mijn lieve nichtje. Oh wat ben ik dol op haar en wat is ze fotogeniek he. Toen Loïs net geboren was, maakte ik ook al foto’s van haar en vandaag wordt ze alweer één jaar! Het leek me al een tijdje leuk om eens een cakesmash fotoshoot te doen en dus ging ik een paar weken geleden met een volle koffer aan accessoires op pad. Wat een vrolijk meisje. Ik krijg er nooit genoeg van. Op elke foto straalt ze. Ze was heel trots op haar mooie rok en de parelketting. Met de taart ging ze verrassend braaf om. Het kaarsje was veel interessanter. Pas toen we een stukje taart in haar hand gaven, nam ze (oké vooruit dan…) één hapje haha. En aan de laatste foto te zien, vond ze het niet eens zo lekker 🙂 Dus ik ging geheel niet verwacht met allemaal schone spulletjes weer naar huis. Wil je ook een leuke originele uitnodiging voor de verjaardag van je kindje? Neem dan contact met me op!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *