Diederick en Christine

Wat een fantastische dag was 24-08-17! De trouwdag van Diederick en Christine was meer dan perfect geregeld. Het bruidspaar had geslapen in een knusse B&B naast Kasteel Duurstede. Een gezellig huisje waar ze de dag lekker relaxed begonnen. Ik hou altijd enorm van het fotograferen van de voorbereidingen en zeker als de locatie zich daar uitstekend voor leent. Toen de bruid haar jurk aan ging trekken kwamen er toch wel wat gezonde zenuwen, maar gelukkig waren haar vriendinnen daar om te helpen. Ik was meteen verliefd op de achterkant van haar jurk. Zeg nou zelf, is die niet prachtig? De firstlook was een mooi intiem moment voor het kasteel. De bruid liep richting haar bruidegom, die niet kon wachten haar te zien, op de ophaalbrug.

Inmiddels werd alles fijn gestyled door Feline Styling. Wauw wat een mooi werk heb je geleverd, Eline! Dat maakte het plaatje helemaal compleet. Voor de foto’s zijn we de prachtige straatjes van Wijk bij Duurstede door gelopen, maar natuurlijk kon ik rondom het kasteel ook al heel wat mooie plaatjes schieten.

De ceremonie werd gedaan door Eva van Omdatikvanjetrouw. Wat een onwijs leuke en lieve vrouw. Met een mooi persoonlijk verhaal en hier en daar wat humor was dit één van de leukste ceremonies die ik tot nu toe had meegemaakt.

Na de ceremonie stond er een prachtig gestylde tafel met allerlei lekkers van de Gebakkerij klaar. Alleen al een feestje om naar te kijken. De dag verliep verder heel rustig. Met een mooie groep familie en vrienden die het bruidspaar heel dierbaar zijn, hebben zij er een mooie dag van gemaakt. Precies zoals ze wilden. Na een uitgebreid bbq buffet en vele lieve speeches zat het er voor mij als fotograaf weer op. Ik krijg altijd zoveel energie van zo’n dag en kan nooit wachten om met de foto’s aan de slag te gaan. Ook daar wordt veel liefde in gestopt.

Als kroon op mijn werk werd deze bruiloft gepubliceerd op Dusty Blue, hét Fine Art inspiratie blog.

Je vindt hem hier: http://dustyblue.nl/real-wedding-diederick-christine/

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *