Jaaroverzicht 2017

Laten we proosten op een mooi jaar!

Het jaar zit er al weer bijna op. Wat vliegt de tijd. In deze blog wil ik jullie meenemen naar wat 2017 mij allemaal gebracht heeft. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor het vertrouwen in mij als fotograaf, voor jullie support en voor alle leuke opdrachten die ik heb mogen doen. Wat had ik weer veel lieve baby’s, mooie gezinnen en verliefde stellen voor mijn lens. Dankjewel!

2017 was een bijzonder jaar. Het kende veel hoogtepunten, maar helaas ook mindere momenten. Na een succesvol, druk fotografiejaar en de aankondiging van mijn zwangerschap in 2016 moest ik begin januari mijn werk helaas tijdelijk even neerleggen omdat men bang was dat ons kindje veel te vroeg geboren ging worden. Begin januari heb ik nog wat lieve newborns op de foto mogen zetten. Deze kindjes zijn inmiddels alweer één jaar geworden, wauw!

Op 7 juni 2017 stond onze wereld even stil toen onze eigen prachtige dochter Rosie werd geboren. Wat een wonder, wat een geluk. Na een onzekere periode was ze daar dan eindelijk, kerngezond, een wolk van een baby. Vanaf het eerste moment doet ze het heel goed. Ze is vrolijk, lief en schaterlachen kan ze als de beste. Voor haar geboorte werkte ik ook nog parttime in de kinderopvang, maar afgelopen zomer heb ik besloten om me volledig te gaan richten op mijn fotografie en gezin. Ik vind het heerlijk om mijn eigen tijd in te kunnen delen en geniet volop van mijn eigen groeiende bedrijf en het thuis zijn met Rosie. Ze wordt zo snel groot. Inmiddels is ze een half jaar oud en heeft ze ook al een hele collectie foto’s.

Negen weken na de geboorte mocht ik weer aan de slag. Ik kon niet wachten om weer te beginnen na al die weken stil zitten. Hoewel ik het bruidsseizoen dit jaar grotendeels aan mij voorbij heb moeten laten gaan, heb ik toch een aantal mooie bruiloften mogen fotograferen. De prachtige dag van Christine en Diederick was zeker een hoogtepunt te noemen. Jullie hebben vast al foto’s op verschillende social media voorbij zien komen. Wauw wat een prachtig koppel en wat was alles perfect mooi gestyled door Feline Styling. Ik ben dan ook super trots dat deze bruiloft gepubliceerd is op Dusty Blue. Ook mocht ik dit jaar mee als second shooter van Alexandra Vonk. Wat is zij toch een geweldige, inspirerende fotografe. Bedankt voor de leerzame en gezellige dag!

24-08-17 Christine en Diederick

08-09-17 Paula en Niels – Second Shooter van Alexandra Vonk

Mijn liefde voor newbornfotografie is dit jaar nog meer gegroeid. Zeker nu ik zelf een kleintje heb, weet ik hoe waardevol die eerste periode is en hoe belangrijk het is om dit mooi vastgelegd te hebben. Ik heb dit jaar heel wat baby’tjes voor mijn lens gehad en elke keer weer vind ik het bijzonder dat ik deze herinneringen mag maken. Hier een kleine selectie van de vele beelden die ik heb afgeleverd aan alle trotse ouders.

Heerlijke ongedwongen familieshoots behoren ook tot mijn favoriet. Lekker spelen met de blote voeten in het zand, rennen en knuffelen met papa en mama. Of samen met je geliefde het bos in trekken voor een romantische wandeling. Jullie liefde op een pure, spontane manier vast laten leggen. Momenten om te koesteren.

Ik zie uit naar wat 2018 mij allemaal gaat brengen. Ik hoop weer veel mensen blij te mogen maken met hetgeen wat ik het allerliefste doe: fotograferen.

Gaan jullie trouwen, krijgen jullie een kindje of wil je graag mooie herinneringen maken met je gezin of partner? Neem vrijblijvend contact met me op!

Liefs Alicia

 

1 Reactie Jaaroverzicht 2017

  1. Elina 28 december 2017 om 09:06

    Zo mooi! Ik ben erg trots op je!!

    Antwoord

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *