Over Alicia

Wie

Ik ben Alicia, geboren en opgegroeid in Zeeland, maar woon nu alweer een aantal jaren in de buurt van Rotterdam. Ik word blij van mijn man en mooie dochter, gezellige familie weekenden, mijn vriendinnen, lekker eten, heel veel zoetigheid en natuurlijk van verliefde stellen, lieve pasgeboren baby’s, en stralende gezinnen voor mijn lens!

Waarom

Wie mij kent weet dat ik al sinds jaar en dag met mijn camera op pad ben. Als tiener kreeg ik mijn eerste eigen camera. Die ging overal mee naar toe en dat resulteerde tot op de dag van vandaag in eindeloos veel foto’s. Sinds begin 2014 ben ik de trotse eigenaar van mijn eerste spiegelreflexcamera en een jaar later heb ik daar een tweede aan toe mogen voegen. In 2015 heb ik de basisopleiding aan de Fotovakschool in Rotterdam gevolgd. Daarnaast volg ik regelmatig workshops om mezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Mijn foto’s zijn licht, kleurrijk en elegant. Natuurlijk licht is voor mij onmisbaar en ik ben dol op kleine details.

Met mijn fotografie leg ik graag op een natuurlijke manier bijzondere momenten vast van iedere fase uit het leven. Foto’s die schoonheid uitstralen en de liefde voor elkaar benadrukken. Tijdloze en pure beelden als waardevolle herinnering voor nu en voor later.

Het is mijn passie om samen iets moois te creëren waar je nog jaren vol trots op terug kunt kijken. Meer weten? Vul dan het contactformulier in.

Wat anderen over me zeggen

LeonaNewborn

Alicia straalt een hoop rust uit en neemt de tijd om deze sfeer ook neer te kunnen zetten op de foto. Van te voren werden wij al voorzien van diverse tips waar we rekening mee konden houden en wat advies qua kleding en omgeving. Het resultaat is oogverblindend mooi. Ons nieuwbakken gezin staat geweldig mooi op de foto. Lekker puur en natuurlijke uitstraling.

ChristineBruiloft

Toen ik foto’s van Alicia bij een collega zag was ik meteen verkocht. Alicia heeft zowel onze loveshoot als onze bruiloft gefotografeerd. En wat zijn we ontzettend blij met het resultaat! Supermooie, romantische, natuurlijke en lichte foto’s, precies wat we zo mooi vinden!! Naast de prachtige foto’s (en album) zijn we ook echt heel enthousiast over Alicia als persoon. Lief, warm en ze stelt je altijd op je gemak. Binnenkort verwachten we een baby’tje en zien we haar weer voor onze newbornshoot.

RamonaFamilie

Alicia heeft meerdere keren foto’s van ons gemaakt. Alle foto’s die ze heeft gemaakt zijn prachtig. Alicia voelt goed aan wat wij mooi vinden, geeft alle ruimte voor eigen inbreng maar neemt ook de leiding wanneer nodig. Daarnaast is Alicia super lief en bescheiden waardoor je je meteen op je gemak voelt voor haar camera. Ze is een ster met kinderen waardoor onze zoon en dochter super ontspannen waren tijdens de shoot. Echt een aanrader voor wie geen ‘gemaakte’ foto’s wil.

MirandaBruiloft

Alicia heeft in september onze strandbruiloft gefotografeerd en wij zijn zo ontzettend blij met haar! Ze is lief, geduldig, ontspannen, enthousiast en heeft een enorme passie voor haar vak. Dit merk je in de omgang én in het resultaat. Tijdens de shoot gaf ze hele fijne tips en op andere momenten had je nauwelijks door dat ze allerlei mooie foto’s schoot. Ze weet de meest bijzondere momenten – groot en klein – te vangen in een foto, zelfs als de momenten héél kort duren! Kippevel! Wij gaan nog zoveel plezier hebben van al het moois!

ElinaBruiloft

De foto’s van onze bruiloft zijn prachtig geworden. Alicia heeft een unieke kijk op dingen waardoor iedere foto bijzonder is. Fotografie is haar passie en dat zie en merk je in alles. Ze houdt rekening met je wensen en doet er alles aan haar klanten tevreden te stellen. Zeker een aanrader… en niet alleen voor jullie bruiloft!

KimBruiloft

Natuurlijk wilden we dat jij onze fotograaf werd. We vinden je een onwijs lief, relaxed en getalenteerd mens, maar bovenal hadden we blind vertrouwen in je! Onze mooie dag vloog voorbij en bestond uit zoveel prachtige kleine en grote momenten. Ontzettend bedankt dat je deze in al hun puurheid hebt weten vast te leggen. Tijdens het bekijken van de foto’s hebben we onze dag herbeleefd en herinneringen terug gevonden. Wat bijzonder! Daar kunnen we nog jaren met heel veel plezier op terug kijken. Je werk is prachtig, ontroerend en zit vol gevoel. Onze liefde en lol spat van de foto’s af. We hadden het ons niet mooier kunnen voorstellen.