Over Alicia

Wie

Ik ben Alicia, geboren en opgegroeid in Zeeland, maar woon nu alweer een aantal jaren in de buurt van Rotterdam. Ik word blij van mijn man en mooie dochter, gezellige familie weekenden, mijn vriendinnen, lekker eten, heel veel zoetigheid en natuurlijk van verliefde stellen, lieve pasgeboren baby’s, en stralende gezinnen voor mijn lens!

Waarom

Wie mij kent weet dat ik al sinds jaar en dag met mijn camera op pad ben. Als tiener kreeg ik mijn eerste eigen camera. Die ging overal mee naar toe en dat resulteerde tot op de dag van vandaag in eindeloos veel foto’s. Sinds begin 2014 ben ik de trotse eigenaar van mijn eerste spiegelreflexcamera en een jaar later heb ik daar een tweede aan toe mogen voegen. In 2015 heb ik de basisopleiding aan de Fotovakschool in Rotterdam gevolgd. Daarnaast volg ik regelmatig workshops om mezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Mijn foto’s zijn licht, kleurrijk en elegant. Natuurlijk licht is voor mij onmisbaar en ik ben dol op kleine details.

Met mijn fotografie leg ik graag op een natuurlijke manier bijzondere momenten vast van iedere fase uit het leven. Foto’s die schoonheid uitstralen en de liefde voor elkaar benadrukken. Tijdloze en pure beelden als waardevolle herinnering voor nu en voor later.

Het is mijn passie om samen iets moois te creëren waar je nog jaren vol trots op terug kunt kijken. Meer weten? Vul dan het contactformulier in.

Wat anderen over me zeggen

LeonaNewborn

Alicia straalt een hoop rust uit en neemt de tijd om deze sfeer ook neer te kunnen zetten op de foto. Van te voren werden wij al voorzien van diverse tips waar we rekening mee konden houden en wat advies qua kleding en omgeving. Het resultaat is oogverblindend mooi. Ons nieuwbakken gezin staat geweldig mooi op de foto. Lekker puur en natuurlijke uitstraling.

ElsbethBruiloft

Alicia mocht de bruiloft van een goede vriendin van mij vastleggen. Het was een prachtige dag. Door het bekijken van de foto’s beleefde ik de dag als het ware nog een keer, inclusief de kippenvel momenten. Dat is waar het volgens mij om draait bij bruidsfotografie. In augustus hoop ik zelf te trouwen en Alicia zal ook onze dag vast gaan leggen, ik zie nu al uit naar de resultaten! Kortom, zeker een aanrader!

RamonaFamilie

Alicia heeft meerdere keren foto’s van ons gemaakt. Alle foto’s die ze heeft gemaakt zijn prachtig. Alicia voelt goed aan wat wij mooi vinden, geeft alle ruimte voor eigen inbreng maar neemt ook de leiding wanneer nodig. Daarnaast is Alicia super lief en bescheiden waardoor je je meteen op je gemak voelt voor haar camera. Ze is een ster met kinderen waardoor onze zoon en dochter super ontspannen waren tijdens de shoot. Echt een aanrader voor wie geen ‘gemaakte’ foto’s wil.

ElinaBruiloft

De foto’s van onze bruiloft zijn prachtig geworden. Alicia heeft een unieke kijk op dingen waardoor iedere foto bijzonder is. Fotografie is haar passie en dat zie en merk je in alles. Ze houdt rekening met je wensen en doet er alles aan haar klanten tevreden te stellen. Zeker een aanrader… en niet alleen voor jullie bruiloft!

MirandaBruiloft

Alicia heeft in september onze strandbruiloft gefotografeerd en wij zijn zo ontzettend blij met haar! Ze is lief, geduldig, ontspannen, enthousiast en heeft een enorme passie voor haar vak. Dit merk je in de omgang én in het resultaat. Tijdens de shoot gaf ze hele fijne tips en op andere momenten had je nauwelijks door dat ze allerlei mooie foto’s schoot. Ze weet de meest bijzondere momenten – groot en klein – te vangen in een foto, zelfs als de momenten héél kort duren! Kippevel! Wij gaan nog zoveel plezier hebben van al het moois!

Marinda Bruiloft

Professioneel, spontaan, enthousiast, creatief en super flexibel zijn kernwoorden die de werkwijze van Alicia typeert. Bedankt Alicia, voor het vastleggen van de belangrijke dag voor J&A op 10.06.2016. Je bent een topper!