Thom en Andrea

De bruiloft van Thom en Andrea was echt een plaatje! Een prachtig bruidspaar, een super mooie locatie en heerlijk weer. Wat wil je als fotograaf nog meer? Ik voelde me vereerd toen ik werd gevraagd om deze bruiloft te fotograferen. Vooral de bruid ken ik al een tijdje en ik vind het elke keer weer speciaal als men zo’n belangrijke taak aan je toe vertrouwd. We begonnen met fotograferen op een unieke locatie in Dordrecht. De sfeer bij Villa Augustus is elke keer weer zo fijn. Omdat het bruidspaar al eerder voor de wed was getrouwd hadden we een hele relaxte dag. Er was ruimte voor veel gezelligheid en een uitgebreid diner. De kerkdienst in een klein wit kerkje midden in de winkelstraat was zeker ook een van de hoogtepunten van de dag. Lieve Thom en Andrea, nogmaals heel veel geluk!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *