Alicia van Stuijvenberg Fotografie - Beachclub The Sunset - Ameland - Strandbruiloft - Buitentrouwen7
Tom & Maaike

Bruiloft

30 augustus 2019

In augustus kreeg ik de kans om de mooie bruiloft van Tom en Maaike te fotograferen op Ameland. Ik was nog nooit op een Waddeneiland geweest en dit stond al langere tijd hoop op mijn wishlist. Deze kans greep ik dus met beide handen aan. Ik maakte er zelfs een heerlijke week vakantie van samen met mijn gezin op een park in de duinen op fietsafstand van de trouwlocatie. Zo kon ik van te voren alle mooie plekjes al opzoeken. We troffen een heerlijke week met prachtig weer. Zo ook op de dag van de bruiloft. Wat een geluk! Na de eerste ontmoeting bij het vakantiehuis van Tom en Maaike reden we naar een heel knus en klein kerkje midden in Nes voor de ceremonie. Het was een prachtige intieme en persoonlijke ceremonie. De verhalen van dierbaren en de geloften naar elkaar raken me elke keer weer. Na de borrel in de tuin van de kerk reden we met elkaar naar Beachclub The Sunset voor het diner en feest. Wat een geweldige locatie! Ik hoop hier zeker nog eens terug te komen.